Barna skal være hensiktsmessig kledd i barnehagen slik at de kan være både inne og ute i all slags vær.

Sommer:
Uteklær: joggesko, støvler, parkdress, regnklær, caps/sommerhatt
Skifteklær: genser, bukse, truse, t-skjorte, shorts

Vinter:
Uteklær: vintersko, cherrox e.l. vinterdress, vinterlue, votter og skjerf, ullsokker, ullklær
Skifteklær: genser, bukse, truse, t-skjorte, strømpebukse, votter, sokker

Alt av klær og utstyr som er med i barnehagen skal merkes med navn.

Barnehagen har en bleieavtale der du som forelder betaler en fast sum i måneden og barnehagen kjøper inn bleier.

Det koster kr. 100.- per måned da det er et tilbud utover det vanlige barnehagetilbudet. Vi regulerer prisen etterhvert hvis det er behov for det. Det vil dere da få informasjon om, og da mulighet til å si opp avtalen.

Avtalen løper fra den 1. i måneden etter at avtalen er blitt underskrevet, og til den blir sagt opp skriftlig med 1 måneds oppsigelsestid.

Bleiene er av Rema 1000 sitt merke.