Vi er en aktiv barnehage som benytter oss av marka og turområdene i nærheten, og likedan hele byen vår. "Vi har det kjekt når vi er på tur" er et motto - vi er opptatt av å skape turglede og en interesse av å oppdage verden rundt oss.

Vi holder også på med forskjellige aktiviteter inne; forming, drama, musikk og resten av fagområdene i årsplanen som du kan lese mer om under fanen "hva gjør vi i barnehagen".

Gjennomåret har vi faste tradisjoner og aktiviteter, som gir barna stor glede og forventninger.

Barnehagen har 20 ansatte i 18 årsverk, og 70 barn. Det er 8 ansatte med barnehagelærerutdannelse, 3 barne- og ungdomsarbeidere og 6 assistenter med varierte bakgrunner. Det er 15 stillinger i grunnbemanning, 1 kjøkkenassistent, 1 ekstravoksen og 1 daglig leder. Alle stillinger er 100%, men enkelte av personalet har reduserte stillinger.