Lundåsen barnehage har et engasjert personalet og pedagogiske innhold som er spennende både for barn og voksne. Vi har aldersinndelte grupper - årsklubber - der faste voksne følger barnet ditt fra det starter i barnehagen til det starter på skolen. Hver 3. uke får barnet over 2.5 år delta på "naturgruppa" vår. Her er det friluftsliv og naturopplevelser tilpasset barnets alder.

Lundåsen barnehage er en privat barnehage som holder til på Lundåsen, Heimdal, sør i Trondheim. Vi ligger et steinkast unna marka, og har egen naturlekeplass i nærheten med gapahuk. Vi har også et spennende utelekeområde tilrettelagt for både små og store. Rett utenfor gjerdet har vi tilgang til ballplass, sykkelløype, og skøytebane vinterstid. Vi har også et mangfoldig lekemiljø inne. Vi har tilrettelagt for både rollelek, bordaktiviteter og fysisk aktivitet. Åpningstiden vår er 6.45 - 17 aller hverdager.

Vi har frivillig dugnad i barnehagen.

I forbindelse med 10-års jubileumet 27.april 2016 har vi nye navn; Gul er nå Maurtua, Nede på lilla er Steinrøysa og Oppe på lilla er Trekrona.